Yeta

Yeta

61 Servers 0 Votes

  • Servers: 61
  • Monthly Votes: 0
  • Category: Moderation
  • Bumped: 11 months ago

Yeta Discord Bot

Yeta Bot - Moderasyon, EÄŸlence, Kullanıcı, Otomatik Burç Yorum, Abone Sistemi, ÇekiliÅŸ Komutlarının BulunduÄŸu Kaliteli, Güvenli Ve Hızlı Bir Bottur.

Yeta Bot, Türkçe moderasyon, eğlence, kullanıcı ve otomatik burç yorum komutlarının bulunduğu kaliteli, güvenli ve hızlı bir bottur. Sunucunuzun yönetimini kolaylaştırmak, üyelerinizin eğlencesini artırmak ve interaktif bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır.

Moderasyon komutlarıyla sunucunuzdaki düzeni sağlayabilir, kullanıcıları yönetebilir ve gerektiğinde uyarılar ve yasaklamalar uygulayabilirsiniz. Eğlence komutlarıyla sunucunuzdaki üyeler arasında interaktif oyunlar oynatabilir, özel efektlerle sohbeti canlandırabilirsiniz. Kullanıcı komutlarıyla sunucudaki üyelerin profil bilgilerine, kullanıcı istatistiklerine ve daha fazlasına erişebilirsiniz. Ayrıca otomatik burç yorum komutlarıyla günlük burç yorumlarını sunucunuzda paylaşabilir ve üyelerinizin günlük astroloji takibini sağlayabilirsiniz.

Yeta Bot, güvenlik ve hız konusunda önceliklidir. Verileriniz güvenli bir şekilde işlenir ve sunucunuzdaki etkileşimler sorunsuz bir şekilde gerçekleşir. Yeta Bot, gelişmiş altyapısıyla yüksek performans ve hızlı tepki süreleri sunar.

Sunucunuzun ihtiyaçlarına uygun ve kullanıcı dostu bir bot olan Yeta Bot'u deneyerek sunucunuzdaki deneyimi zenginleştirebilirsiniz. Hemen davet edin ve Yeta Bot'un sağladığı birçok özelliği keşfedin!

Advanced Bot Info

Server Count
61
Category
Moderation
Last Bumped
11 months ago
Bot ID
1073671595450712104
Votes all time
0
Votes this month
0
Yeta
Vote for Yeta

Vote for this bot every 12h to help them
grow and gain rewards!

Vote for this bot
Share this bot

Share this bot on social media, to friends or on your website or blog!

Frequently asked questions

Yeta Discord bot is in 61 Discord servers and was last bumped on our Discord server list 11 months ago.

To add Yeta on Discord, click the "add this bot" button on this page. You will then be redirected to add the bot to your Discord server.

Sometimes Discord bots go offline for various reasons, if the the Yeta bot is offline in your server you can try to join their support server.

Find more Discord bots on our homepage